حضرت رسول اکرم : هر كس به حلال، از دسترنج خود بخورد، دروازه‌های بهشت به رويش گشوده گردند و او از هريك كه خواهد وارد شود. ***** حضرت رسول اکرم : *** هر جوانى كه در دانش و عبادت رشد كند تا بزرگ شود، خداوند متعال، در قيامت پاداش هفتاد و دو صدّيق به وى می‌بخشد. *** حضرت امام علی : اگر از كارى هراس دارى، خود را در آن بينداز؛ چرا كه دلهره و هراس [از خطر] از خودِ خطر، دشوارتر است.

با کندر حافظه خود را تقویت کنید

نمایش خبر : 91 | تاریخ انتشار : 3 دی 1395

 

با استفاده از کندر می توانید از زوال عقل در امان بمانید این دانه گیاهی خاصیت های بیشماری برای سلامتی ما به همراه دارد طعم تلخ این دانه باعث شده افراد زیادی از مصرف آن پرهیز کنند.


با استفاده از کندر می توانید از زوال عقل در امان بمانید این دانه گیاهی خاصیت های بیشماری برای سلامتی ما به همراه دارد طعم تلخ این دانه باعث شده افراد زیادی از مصرف آن پرهیز کنند مراقب باشید این دانه گیاهی مزاج گرمی دارد و برای بانوان باردار و اطفال باید با احتیاط مصرف شود.

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: مصرف کندر علاوه بر افزایش حافظه برای حفظ جوانی و شادابی پوست موثر است.

یونس حیدری محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: کندر از صمغ درخت تولید می شود که کشورهای آفریقای جنوبی، یمن، عربستان و مالزی بزرگترین مراکز تولید کننده کندر محسوب می شوند.

وی با اشاره به اینکه کندر طبع گرم و خشکی دارد، اظهار داشت: مصرف کندر با مصطکی( شیره ای زرد رنگ) سبب تقویت لثه می شود، همچنین افراد می توانند برای جلوگیری از طعم تلخ کندر آن را آسیاب و با عسل مخلوط و صبح ناشتا به اندازه یک حبه قند میل کنند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی عنوان کرد: مصرف کندر دهان را خوشبو می کند، همچنین گنجاندن کندر در برنامه غذایی روزانه مبتلایان به قند خون مفید است، زیرا هر بار استفاده از کندر قند خون را به اندازه 10 واحد کاهش می دهد، همچنین به گفته امام علی(ع) هر کس چهل شبانه روز کندر، مصطکی و سود کوهی بخورد حافظه اش چنان تقویت می شود که گویی ساحر شده است.

حیدری با اعلام اینکه مصرف کندر با افزایش گردش خون سبب کم خوابی در افراد می شود، افزود: ترکیب کندر همراه با برگ سنا سبب بهبود و تقویت حافظه می شود.

وی تصریح کرد: زنان باردار از 2 ماهگی جنین روزانه 2 حبه و حداکثر تا 20 روز می توانند کندر بخورند زیرا مصرف بیش از حد این گیاه منجر به بیش فعالی کودک در سنین 3 تا 4 سالگی می شود، همچنین استفاده از کندر در زنان شیرده نیز سبب طعم نامطلوبی در شیر آنها می شود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: مصرف کندر برای مبتلایان به روماتیسم و افراد بلغمی مزاج بسیار مناسب است، روغن کندر بهترین گزینه برای رفع چین و چروک پوست به شمار می آید که برای این منظور افراد باید هر شب قبل از خواب نصف قاشق چایخوری از این روغن را روی گونه و پیشانی خود ماساژ دهند، مبتلایان به آلزایمر و پارکینسون باید به مدت 45 روز از معجون انجدان رومی همراه با کندر و جینسینگ استفاده کنند.

حیدری با بیان اینکه افراد گرم مزاج و مبتلایان به ناراحتی های قلبی و عروقی، فشار و قند خون باید از مصرف کندر خودداری کنند، توصیه کرد: اشخاصی که تعریق بدنشان زیاد است و افرادی که دچار سنگ کلیه و آفت دهان هستند نیز باید از استفاده از این گیاه پرهیز کنند.
دیدگاه کاربران
دیدگاهی توسط کاربران ثبت نشده است .
فرم ارسال دیدگاه
نام کامل :
پست الکترونیکی :
متن پیام :
کد امنیتی : تصویر كد امنیتی
عکس خوانده نمی شود
منشور اخبار
salamup.ir
safireashtian
nashrkhabar.ir
فتیر پزی گل یاس